şey mi dostum yüzlerce kişinin ekmek yediği hesap satış işini ebook haline getirip piyasanın içinden geçmek mi

ha bu arada konunda fazlasıyla haklısın bi arkadaş var o da aynısnı yapmış ekte iletiyorum Adem bey.
İyi forumlar.
Dipnot : 21.yy da olduğumuzu ve her şeyin bir pazarlama üzerine olduğunu unutmayalım koyun veya tosun satmıyoruz dijital ürün satıyoruz
Konuyu açanında bu işi yapıyor olması komik geldi bi aralar sende robin hood muşsun ya kazandırmışsındır umarım.Bu konuyu okumadan öncede kimseye güvenmezdim gene güvenmem Ülkemi seviyorum ben ya aklı bizim kadar fırlamalığa çalışan bir toplum yok.
Bir de konu ile alakalı komplo teorisi üretelim.
Konuyu açan kahramanın işleri azalmıştır.Kafasında plan yapar öle bi konu açmalıyım ki herkes yazmalı yazarken de yazan kim diye eski konularıma bakmalı kesin ordan bana yazan olur abi hala yapıyormuşsun işi bana da öğret diye sonra planını hayata geçirir ve şekil a konu popüler olur yazan yazan ve pmler gelmeye başlar işler rayına oturur sağ gösterip sol vurur kahramanımız.Gelsin paracıklar.. .
dip not: komplo teorisi gerçeği yansıtmaya bilir.Hala Türkiye'de robin hood yok sözümün arkasındayım.