beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
devletin çalışma prensibini anlayamamak sanırım böyle bir şey
yazınızı okudum şikayetçi değilsiniz, ihbar da tam olarak böyle birşey değil.
kimden şikayetçisiniz genel olarak tüm instagramdan tüm satıcılardan isim var mı yok. belge var mı yok. mağduriyetiniz var mı yok. ne istiyorsunuz adalet.
sevgili kardeşim adalet istemek için öncelikle adaletsizliğe maruz kalmak ya da gerçek delillerle bunu kanıtlamak gerekir.
attığınız web sayfasının devlet gözünde hiç bir önemi yoktur. oraya ben sizin hakkınızda da istediğimi yazabilirim onlarca kişiye de yazdırabilirim. sizin istediğiniz gibi devlet ceza verse o zaman adalet sağlanmış olacak mı ?
net bilgiler gerçek belgeler ve yazılı evraklar ile çalışır devlet. cimer üzerinden ihbar sizin sandığınız gibi bir anlam içermiyor.
geçtiğimiz yıllarda dengesizin birisi benim ev adresimde bomba olduğuna dair ihbar göndermiş 20 tane polis evimi bastı. ihbar budur teorik olarak sizinki zaten ihbar değil.

bir kaç gün önce forumda babasına ulaşamayan bir arkadaş r10 a konu açmıştı oldu olacak twitter dan egm yi etiketleseydiniz diyesim geldi, temel problem devletin işleyiş şeklini bilmemeniz.
Arkadaşına mesaj atar gibi mesaj atmış. Daha düzgün ve anlaşılır bir yazı ve deliller ihbarda bulunmalı.

Arkadaşın şikayeti şöyle olmuş : "Türkiye'de bulunan 100 evde bugün hırsızlık yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Gidip bu hırsızları bulun."

Mesajının altına imzamı atarım...