Merhabalar @iyi; hocam, size sorularım olacak cevaplarsanız sevinirim.
1. Mercury bank'tan türkiye bankasına aktarım muhtemelen swift geliyor, bu aktarımdaki komisyonlar yüksek tutarlı çekimlerde can yakacak kadarmı ?
2. Satışlarınızda çoğunluk etsy=us, amazon=eu görünüyor gibi, ürünlerinizi amerika fba deposuna gönderiyorsunuz, peki avrupa kargo çıkışlarını nereden yapıyorsunuz ? türkiyeden yapıyorsanız okey, amerikadan yapıyorsanız maliyeti daha arttırmazmı diye soruyorum
3. Satışınızdaki ürünlerin ortalama gram ağırlıkları nasıl ? en mantıklısı küçük, değerli ve yerli üretim ürünler gibi duruyor kargo fiyatlarınıda değerlendirirsek.
Son olarak, bu şirketiniz ileride milyon dolarlık satışlar yapmaya başlandığında (umarım en yakın zamanda) US'a taşınmayı ve işleri orada idare etmeyi düşünüyor musunuz ? sanırım o şirketi göstererek yatırımcı vizesi almak çok daha kolay olacaktır muhtemelen araştırmışsınızdır.

Yıllardır yurtdışına satış yapmayı hayal edip geçen yıl etsy'e başlamıştım fakat reklam bütçesini arttırmakta çekiniyorum ya satış gelmez zarar ederim diye, dolayısıyla satış olmuyor artırmıyor. Konunuzla bana cesaret verdiniz, herkes adına teşekkür ederim.