Logoyu eleştirenleri eleştirmeye devam.
Bugattileri ferrarileri örnek vermeye devam. (kaldı ki sayfalarca hikayeleri var, senin hikayen yok bunu 1 milyon kere diyorum ama anlatamıyorum)
sen logoyu eleştirince "neden eleştiriyorsun sen sileceğini dahi yapmadın" demeye devam. sen neden savunuyorsun dahi? sen sileceğini yaptın da mı savunuyorsun? bu ne zeminsiz bir argüman?
fanatikliğe devam, son hız devam.
Ben logo olmamış dedikçe çıldırıyorlar. Çıldırmaya da devam.
Önceki logoyu da savunuyordunuz, önceki logo değişti. Neden? Çünkü eleştirince mantıklı gerekçeler bulunuyor. Bu logo değiştiğinde bu kadar GEREKSİZ GÖRDÜĞÜNÜZ ELEŞTİRİ GEREKLİ OLMUŞ OLACAK. Logo değişir ise eleştiri ile değişir. Eleştiri neden bu kadar zorunuza gitti sayın kuyruk acıları? Sayın sorgulamaya, eleştirmeye, değerlendirme, değiştirmeye cesareti olmayan, eleştireni eleştiren akil insanlar

Tüm forum da gelse konuya gerçeği değiştiremezsiniz. Savunduğunuz logonun bir anlamı ve estetiği yok. 2012 den beri haberini yaptığınız araba için 10 yılda 1 logo çıkarırsınız artık.
Hepinizin "yeni araba aldım" konularını bekliyorum. O güzel logosuyla şöyle fotoğraflarını atarsınız bir hayırlı olsun deriz artık.
Sevgili basit logo argümanına sığınıp anlamsız bir logoya tutunanlar. Bu logo değiştiğinde yeni konu açacağım. O zamana kadar bu konuya yanıt vermeyeceğim. Değişmezse de artık az önce belirttiğiniz gibi, algı, marka, satış tutundurma, pazarlama gibi açılardan değerlendiririz. Basit logo anlamsız logo anlamına geliyor mu gelmiyor mu bunu hep birlikte görürüz.
Son olarak: logo gerçekten olmamış.