arkadaşlar ne kadar uygun başlık oldu bilmiyorum ama şöyle bir sıkıntım var yardımdı olabilecek bir arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum, şuanda unity de oyun geliştiriyorum 2 oyunum playde bu oyunlarımda level açısından fazla geliştireyim derken her levele bir sahne olacak şekilde ayarladım buda şöye bir sıkıntı doğurdu; oyun açıldığında 9 farklı level varsa yani sahne varsa her sahneye reklam yüklemesi yapıyor doğal olarak tek bir reklam izliyor ama talep edilen reklam sayısı 9 olmuş oluyor dolayısıyla admob gösterim ve ve istek 1/9 gibi bir durum oluyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen.
şimdi sizden istediğim yardım şu arkadaşlar;
bu çok satan indirilen hypercasual oyunlarda biliyorsunuz ki direkt tıklayınca oyun açılıyor ve levellere otomatik geçişle tüm işlemi tek ekrandan hallediyorlar ekstra sahneler açılmıyor
bildiğiniz panel aç kapa yaparak ayarlar vs gibi işlemleri yürütüyorlar
şimdi level eklemesi yapmak istediğim zaman levellerimdeki değişiklikleri nerede tutayım nasıl bir yol izlemeyeliyim herşey true false olacak kadar basit değildir eminim
mesela oyunumdaki yol yeşil ben ikinci levelde kırmızı yapacağım (bu basit bir önek ama) daha komplike düşünürseniz tek ekranda karışıklık yaşamadan nasıl bir yol izlemeliyim?