Hocam konuyu bitcoin ön satışı diye açmışsınız. tahminimce konuya uzaksınız biraz. Öncelikle günde binlerce yeni altcoin-shetcoin çıkıyor. Mesela ben bsc ağını takip ediyorum. poocoin üzerinden çıkan coinleri al sat yaparak anlık artış yakalamaya çalışıyorum. 200x yakaladığımda oldu. Ama 20 alıştan 18 i *********** çıkıyor o yüzden en fazla 3 dolar yatırıyorum. 100x - 200x yakaladığım çok oldu ancak genele bakdığında kar zarar farkı çok yüksek değil. Onun haricinde büyük borsalarda listelemeler oluyor zaten coin grafiklerini incelerseniz çıkıştan bu güne kaç x yakalamış ne kadar artıp azalmış rahatlıkla görürsünüz. Bunları kanıt olarak kabul edebilirsiniz. Tavsiyem iyice inceleyip terimleri öğrenmeli, ben tamamım dediğinizde istiyorsanız yapabilirsiniz. Örnek derseniz herkesin bildiği shiba coin. Girin coinmarcetcap den inceleyin kaç x gördüğünü kanıtlı bulabilirsiniz.
peki hocam 1k ₺ katlansa en fazla ne kadar olur katlanırsa eğer çok kar yok dediniz ya bir de parayı rahatlıkla çekebildiniz mi ?