Bu önerinizin sebebi nedir aceba?
5 farklı belediye ve 2 dernek için geçmiş dönemlerde web sitesi konusunda çalışma yaptım. Wordpress kolay yahut sınırsız tasarım ve arayüz barındırıyor olmasından dolayı wordpress'e baktım. Orjinal tema satın alıp tema üzerinden düzenleme yapmak istediğimde maliiyetler ortalama 500₺ üzeri oluyordu. Masraf kârı karşılamayacak hesaplarla yüzleştim. Daha sonrasında belediye scripti satın aldım, zaten belediyeler çin özel hazırlanmış, sadece resimleri yazıları değiştirdim geçtim. Benim buradaki önerim şundan dolayı. Konu açan üye, belediye sitesi yaptırmak istiyorum gibisinden bir şey dememiş. Muhtemelen kendisi yapacak. Wordpress türevi zaman harcayan bir sistem kullanmasından ziyade hazır bir şekilde belediye scripti alıp düzenlemesi hem maddi açıdan, hemde zaman olarak, hemde kolaylık anlamında işini görecektir. Ha wordpress dediğine göre bu üye wordpress kullanımını biliyor bu nedenle sadece tema arıyor şeklinde düşündüğümde, zamanında bende aynı durumu yaşadığım için tavsiye vermek istedim. Yoksa forumdaki script satıcılarını da tanımam etmem, herhangi birisinin reklamını da burada yapacak değilim hepsi zaten hazır şablona backend bağlayıp script diye satıyorlar. Bu nedenle wordpress ile kısılı kalmaktan ziyade diğer scirptlere bakılması daha iyi olacaktır.
Üst yorumda arkadaş dediğim gibi örnek script paylaşmış, değerlendirilebilir.*