Bugün gördüm bu yöntemi ve denedim, cidden işe yaradı. sizlerin de ihtiyacı varsa diye kısaca anlatmak istedim. Logitech support sitesinden aşağı iniyoruz ve sohbet kısmı var 7/24 destek yazıyor ona basıyoruz ve bizi bi bot karşılıyor. 1-2 ingilizce cümle kuruyoruz ve çözüme ulaşamayınca canlı desteğe aktarayım mı diyor evet deyip desteğe bağlanıyoruz. sonrasında kısaca sorununuzu anlatın ve unifying'im kayboldu yardımcı olur musunuz diyorsunuz, onlar da marka model soruyor ve sonrasında 1 kereye mahsus yardımcı olabileceklerini söylüyor.

(bu arada unifying dediğim bilmeyenler için kablosuz klavye veya mouse için kullanılan alıcının adı. şuan ortalama fiyatı 150-200 lira ama siteden kargo dahil ücretsiz gönderim yapıyorlar.)

neyse sonrasında size bir form gönderiyorlar ve doldurmanızı talep ediyorlar, bunun yanında ürünün faturasının veya fişinin resmini istiyorlar, eğer buna sahip değilseniz seri numara istiyor ve o da iş görüyor.

gelen form şu şekilde(türkçeye çevirdim):

Sonrasında talebiniz onaylanıyor ve UPS kargo ile ortalama 2-3 iş günü içerisinde elinize geçiyor unifying. tüm bunları yapabilmek için basit bir ingilizce bilmeniz yeterli, translate ile de destek alabilirsiniz. çok zor şeyler sorulmuyor 1-2 diyalogtan sonra onay veriyorlar.

Umarım ihtiyacı olan arkadaşların işine yarar bu yöntem, suistimale de açık ancak lütfen o yönde kullanmayınız, iyi niyetle verilen bi hizmetten herkes faydalansın.