işin garip yanı ben olayın bu kısımlarına değinmedim. ben 10 yıllık tasarım sektöründe aktif olmuş biri olarak logoyu beğenmediğimi dile getirdim. kaldı ki konuda körü körüne logoyu savunan, hayatında ne logo çizmiş, ne logo yorumlamış, "siz logoya karışmayın, elinizin hamuruyla logo eleştirmeyin" diyen birinin tweetini paylaştım. bu benim elimin hamuru ya hu. 10 yılımızı vermişiz. bırakın da eleştireyim. logo olmamış dedim. sanki araba olmamış dedim. ağlayan ağlayana, sızlayan sızlayana

LOGO OLMAMIŞ.
Sizin yorumunuza gelince, gerçek anlamda bu aracın en iyi şekilde yapılıp üretilmesini beklerim. Satılsın, geliştirilsin, ülkeye katkı sağlasın, alıp gururla binebilelim. Ben kara cahil değilim bu yüzden fanatiklik yapamam. sibobuna laf etmedim, direksiyonuna laf etmedim, deri koltuğuna laf etmedim. Uzmanlık alanım değiller çünkü. Fakat bir tasarım ajansı olan birinin bir logoyu eleştirmesine neden bu kadar taktıkları merak konusu. Profillerine girince zaten hangi partili oldukları, kimleri destekledikleri, ne yaptıkları belli. Fanatiklikten başka bir şey değil.
eğer siyaset yapıp logodan sapıyorsanız, logodan ziyade bana eleştiride bulunuyorsanız o zaman buyurun:
bakınız bazı yerli otomobil mavraları
hemen alttaki resim 2016 haberlerine ait "yerli otomobil" sorgusudur. 2016 da çıkacak olan araç burada haber yapılmamış. onun yerine bu yılın ortalarında tesla'ya diss atmışız. logosuna diss attık, kendisine de atıyoruz vesselam.
umarım haber tarihlerine ve başlık tarihlerine bakıyorsunuzdur.
Buna sonsuza kadar devam edebiliriz. Mesele, olmamış bir logoya körü körüne olmuş diyen bir tweet'i ve logoyu eleştirmekti. Burada amaç logoyu iyileştirmek, fanatikliği yermekti. Fakat bazı fanatikler konuyu baltaladığı için buralara geldi. Madem öyle, alın bu haberleri ne yaparsanız yapın. Yıllardır değişmiyorsunuz, çok şükür biz gelişmeye devam ediyoruz. Ülke sizin gibi cache bellekten çalışan fanatikler yüzünden değil, sorgulayıp yapıcı eleştiri yapan insanlar sayesinde gelişiyor. Konuya başka fanatik yazmazsa sevinirim. Hoş, buraya kadar okuyacaklarını sanmıyorum. Zira okuma yazma oranları ortada.
Logoyu falan geçtim de araba ne zaman göklerde olacak onu merak ediyorum.
Daha önce de birkaç yerli araba göklere çıktı ama inemedi de..!
Yalancı çoban hikayesini geçti bu olay artık. Umarım yapılır da tebrik ederiz...