English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum sen ne okudun da bu kadar ekonomi biliyorsun. Ben 5 yıl ekonomi okudum. Basimizdaki adamlarin görevi ekonomik istikrarı sağlamaktir. Yapamıyorsa birakir gider. Ben 20 gündür yakıt alamıyorum sorumlusu benim degil mi. 20 yıldır dışa bağımlılık azalmadı bundan sonra da azalmaz. Bu ülkede hep birileri zengin oldu dolar artışından. Hani psikolojik diyordun ya dolar artışı dışa bağımlısin. Merkez bankan bağımsız değil. Hak hukuk adalet bitmiş ondan dolar artıyor. Faiz düşürmeye devam
Tövbe de kardeşim başımızdaki adamlar ne demek çeker gider? bunlar bize yüce yaratıcının bahşettiği bir gölgedir. Bu mubarek zatlar maşşsız Allah rızasına çalışan hatta cebinden ülkeye para harcayan insanlardır. Bunlar bize Allah'ın bir lütfudur. Bu başımızdaki adamların görevi bize dinimizi diyanetimizi yarım yamalak da olsa öğretmek sabretmeyi ahirete hazırlanmaya teşvik etmek isyan etmeden acı soğan kuru yavan yiyebilmenin erdem olduğunu biz fanilere belletmek belleyemeyenlerin pardon bunları yapamayanların azgın nefislerini silivri dolaylarında törpülemek. Bu adamlar yokken bardak yoktu bardak su içemiyorduk. daha say say bitmez. lütfen durduk yerde günaha girme bizi de günaha sokma.