Yahu o onu anlamıyorsunuz demiş bu bunu anlamıyorsunuz demiş sinirden gülmekte başka bir şey
Arkadaşlar 4 yaşında bir kız çocuğu. Sıkıntılı olan, problemli olan, agresif olan ve YASAKLANAN bir hayvanın saldırısına uğradığı için sonraki yaşamındaki psikolojisini düşünemiyor musunuz? Yüzünden yaralıyor kalıtsal bir iz kalsa ergenlikte ve sonrasında yaşayacaklarını düşünebiliyor musunuz? neymiş köpek sahibi yüzünden öyleymiş bana HİKAYE anlatmasın kimse. Tertemiz bakan köpek eğitmeni arkadaşlarımda bile bu hayvanlarda yaşadıkları problemleri biliyorum ne diye savunuyorsunuz? Bu hayvan çiftleşmemesi gereken 2 türden elde edilip SORUNLU, PROBLEMLİ bir cinstir. Yersiz saldırır, av görür saldırır, saldırdığında öldürmek üzere hareket eder bırakmaz. Haberlere demi bakmıyorsunuz Denizde yüzen çocuğun çırpınmasını av olarak algılayıp saldırıyor, yolda yürüyen kadının kolu sallandığı için koluna saldırıyor. Koşan çocuklara atlıyor saldırıyor vs. vs. olayın öncesi sonrası yok 4 yaşındaki kız çocuğu ne yapabilir köpeğe güldürmeyin Allah aşkına kız çocuğunuz yokta yakınınızda olan damı yok... 8-10 yaşında erkek çocuğu olsa bir nebze anlarım kışkırtmıştır derim. Üzerine yapılan eğitmeni kötü yorumları o kadar saçma geliyor ki bana benim 3.5 yaşında oğlum var ben onun güvenliğini köpeğin sahibinin eğitmesine mi bırakacağım? ki eğitilen Pitbull lar da sıkıntı kardeşim yasak işte, bırak çakal çukalın elinde olmasını normal birinin elinde de tehlike bu hayvan DENGESİZ çünkü haberlerin sunmasıyla alakası yok problemli olduğu için yasak zaten. Sadece güçlü olması vs gibi sebeplerden mi yasak sanıyorsunuz. Hayvanın tepkilerine anlam verilemiyor dengesiz arkadaşlar.

Valla besleyen beslemeyeni bilmem de oğlumu bırak ısırması üstüne koşması hayvanı öldürmem için sebep. Oturduğumuz bölge bol yeşillikli parklı vs. çin aslanından golden cinsine boo cinsine kadar bir dünya köpeği olan komşularımız var. Gayet düzgünler. Adam golden cinsine bile ağızlık takarken hem yasak cins besleyeceksin hem ağızlık takmayacaksın hem de kayış bağlamayacaksın öyle bir lüks yok abi. Karşıt görüşlü bir adama denk gelmemişsin demek ki.

Sahibinin suçu vs gibi konuşmadan önce 4 YAŞINDA KIZ ÇOCUĞU olduğunu unutmamak lazım. "evet kızımıza çok üzüldüm vs" yazmanız değer verdiğinizi değil aksine olaya empati kurmadan baktığınızı gösterir.