Merhaba,

R10 üyeleri ile birkaç bilgi paylaşımı yapmak istiyorum

"Bilgi, paylaştıkça çoğalan bir hazinedir."

--------------------------------------------------------------------------------------------

- Orta yaşlarda iseniz: Alışveriş için flawwearsı tercih edebilirsiniz, ürünleri hem kaliteli hem uygun hem çeşit bol.

- Çok ufakta olsa sitenizi hızlandırmak için free cdn kullanabilirsiniz, sadece ilgili linkten api key statically eklentisini kurup entegre yapmanız yeterli.

- Facebook reklam sorunlarınız için sağ üstte bulunan destek kısmından ilgili reklam hesaplarınız için 1/1 canlı olarak konuşup destek alabilirsiniz.

- PDF > Word gibi convert işlemlerini ilgili siteden kolayca gerçekleştirebilirsiniz. > ILOVEPDF

- Onlineocr ile görsellerdeki yazıları 1-2 basit işlem ile text olarak çıktı alabilirsiniz.

- Facebook ve Instagramda kimin hangi aktif reklamlarını olduğunu öğrenmek için buraya tıklayıp arama yapabilirsiniz.

- Ufak basit görselleri kolayca Bloggif sitesinden resize edebilirsiniz (R10 Profil fotoğrafını değiştirirken sık sık kullanıyorum) (100x100)

- Instagramda ihtiyacınız olan hashtag (etiketleri) genel bir arama yaparak benzer etiketleri bulabilirsiniz.

- Makalerinizi (yazılarınızı) spinlemek (özgünleştirmek) için Makalespin kullanabilirsiniz.

- Makalelerin özgünlüğünü buradan kontrol edebilirsiniz (Dil bilgisi dahil.)

- Boş düşecek domainleri buradan takip edebilirsiniz.

- CV hazırlamak için şablon bulamıyor iseniz CVMaker'i tercih edebilirsiniz.

- Uygun fiyatlara idarelik domainlerinizi buradan alabilirsiniz (Şirket kuracağınız domanleri değil)

- Herhangi bir görselin arka planını silmek için Remove.bg kullanabilirsiniz.

- İnsanlara teşekkür edebilir, hoş görülü olabilirsiniz (Hiçbir şey kaybetmezsiniz)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Herkesin, en az 1 tane de olsa işine yarayacağı bilgiler paylaştığımı düşünüyorum.. sevgiler, saygılar

Peace.