Aslında ikimiz de aynı şeyden bahsediyoruz lakin birbirimizi anlayamıyoruz.
Adam diyor ki "Bütün köpek severleri öldürürm imkanım olsa" buna tabikii sessiz kalmayacağım.
Adamın başına böyle bir şey gelmemiş ama adam kafasında kurarak bu cümleyi söylüyor, bu adamın bu düşünce tarzını gerçekten destekliyor musunuz ?
Videoda ki kıza ne kadar üzüldüğümü bir ben bir Allah biliyor açtığım geçmiş konulara bakarsanız geçenlerde bir pitbull bir puppy köpeği öldürmüştü.
Pitbull ırkının dadı köpeği olduğunu bilmeyen yoktur, insanlar onu bu hale getiriyor.
Pitbull ırkını savunduğum yok, pitbull ırkı barığana götürülsün densin desteklerim.
Değindiğim nokta adam bütün pitbulları bir alana toplayıp toplu katliamdan bahsediyor yetmiyor, köpek sahiplerini de aynısını yaparım diyor sizce bu adamın düşünce tarzı normal mi yoksa herkes bu arkadaş gibi mi düşünüyor?
Güzel dostum manipüle etmeye çalışıyorsun da o bana yemez. Gel hadi bekliyorum diye de kimseye soyleyemezsin. Yangına körükle gidiyorsun ortalığı karıştırıyorsun dediğim nokta bu. 9 ay önce gel hadi gel deyip birbirine kurşun basıyordu millet. Neden hemen yukseliyorsunuz. Ayni şeyden bahsediyoruz okey. Fakat tek farkla sen yangına körükle gidiyorsun. Yapma derken bundan bahsediyorum.