Risque adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O sitenin sahibi ben olmuş olsaydım ve size makale yazdırmış olsaydım şu an dava dilekçesini hazırlıyor olurdum.
digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kişisel pazarlama için yaptığınız bu hamle hiç etik değil.
Ben bu hareketinizi gördükten sonra size makale yazdırmazdım.
Siz iyi makale yazdığınızı gösterip reklam peşindesiniz ama sizinle çalışan siteleri ifşa edip onlara zarar veriyorsunuz.
Size ait olmayan websitelerini ve onların size yazdırdığı içerik fikrini webmaster fırumunda paylaşıyorsunuz.
Başka insanlara makale yazıp bu site sahiplerine sıralamalarda rakip olabilmeleri için rehberlik yapıyorsunuz.

Bir makale yazarı site sahiplerinden izin almadan hiç bir yazısını portfolyosunda kullanmamalıdır.
CanDostu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makale yazdıracak müşteri toplayayım derken elinizdeki müşterinizden olacaksınız. Ben bu makaleyi yazdıran kişi olsaydım, sizle yollarımı ayırırdım.
Bence en hızlı şekilde konunun silinmesi için talepte bulunun.
Site sahibi ile uzun süredir çalışıyorum. Daha önce de benzer bir konu açmak için izin aldım ve verdi. Bu benim müşterim ile aramda olan bir durum. İnsanların bu şekilde "çıkarcı" davranabileceğinden sanırım ikimizin de haberi yoktu Yorumlar sayesinde öğrenmiş olduk. Bu nedenle konuya eklediğim görselleri de kaldırdım. Bilgilendirme için teşekkür ederim. En azından öğrenmiş, farkına varmış olduk.