A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte anlamadığınız şu, O lafları edenler, yani köpeği parçalamaları gerekir diyenler, sizin gibi bu cins köpek olsaydı asla tek kelime etmezdi
Bende o arkadaşlara katılıyorum, o cins köpek besleyenler 5 yıldan az olmayacak şekilde hapiste tutulmaları, köpekleride el konup kısırlaştırılıp o şekilde üremelerinin önüne geçilmeli
Benim anlamadığım bir nokta yok hocam, benim köpeğimde bulldog ırkından geliyor 4 yaşındaki bir cocuğa/bebeğe saldırsa yine canını açıtabilir, tranva yaşatır.
Bu küçük ırka bile ben her gün eve geldiğim de eğitim veriyorum profesyonel kişilerden destek alıyorum.
Her köpek saldırma iç güdüsüne sahip. Eğitim, eğitim, eğitim başka çare yok.
Asıl suçlu bu hayvanları alıp ticaretini yapanlar adam para kazanacağım diye hamile bıraktırıyor sonra herkese satıyor araştırmadan.
Suç hep insan da fark ettiyseniz. O kıza dua ediyorum iyileşmesi için elimden fazlası gelmez.

Tatoglubilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Canım benim kimse senin hayvan sevgine ya da hayvan severlere laf söylemiyor ! Milletin tek söylediği lütfen hayvanlarınıza sahip çıkın ve agrasif saldırgan köpekleri AĞIZ korumasıyla ( ya da adı neyse ) onunla gezdirin
Kimse böyle bir şey demiyor hocam, adam çıkıp diyor ki bütün pitbulları kurşun manyağı yapın.
Bazıları da şey diyor tüm pitbullar yetmez sahiplerini ve hayvan severleri kurşun manyağı yapın.