Sick16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizlere ek şunları eklemek istiyorum bu tarz sapıklar, hapis cezası yatarken bu tarz insanlar kafasında falan kuruyor "bak bir çıkayım ona neler yapacağım tarzında" "hapishaneye girmemin sebebi o kişi" "Onu öldüreceğim" tarzında kendi için de bir sapık ruh haline +1 olarak katil olmayı da ekliyor.
Konuyu açan arkadaşı korkutmak istemem ama bu adam gündüz vaktı bunu yapabiliyorsa 2 sene 6 ay yatar ardından elini kana bular, ben olsam şehrimi değiştirirdim ve ya o adamın içeriden çıkmaması için elimden geleni yapardım.
Namusumuzu koruyalım derken hiç birimiz ceza evine girmek istemeyiz.
kader mahkumu deniyor işte böyle insanları öldürüp de hapse düşenlere siz de haklısınız hocam

mahkemede çok acıtasyon yaptı böyleleri konuşmayı iyi bilir önce evli deyilim falan dedi mahkemede tekrardan evliyim 5 aylık çocuğum var falan filanda anlattı anlattı bişiler bişiler