Peki bir şey sorcam benim göcük onarma 700 idi arabayı bıraktım orada karşı tarafla anlaşamadık sordum ödeme yapacak mısınız diye yok sigortamız var sigortadan yaptırın deyince işlemlere sigortadan başladı 1.500₺ Eksper hasar biçmiş bende 1 gün sonra arabamı göcük onarmacıdan aldım ama adam bana 700 ü benden aldı sana 1.500 yatacak ondan 800 de benim diyor bende 700 idi ama dedim o da işte göcük sigoryata yokta boya görünecek öyle ondan oluyor filan ki ben zaten o 1.500 e belki itiraz edeceğim Cumartesi eksper geldi zaten dosyada salı kapandı şimdi bana para yatınca 800 vermem gerekiyor mu tamirciye
Tamirci ile sigorta arasında ki olayı bilemiyorum. Ama bu tip olayları duydum. İşçilikle tamirat yapıp sigortadan fazladan para alıyorlar. Sigortanın size ödeyeceği paranın hangi kalemleri içerdiğine bakmanız gerekiyor. 1500 TL tamamen hasar içinse tamirciye ödeme yapmayı düşünülebilirsiniz. Fakat aracın 1 günlük kullanılmamasının bedeli ya da değer kaybı gibi kalemler de 1500 TL nin içinde bir ihtimal olabilir. O durumda farklı bir çözüm düşünülebilir. Dosyayı incelemek gerek. Size ödeme yapıldıktan sonra bana ulaşın yardımcı olayım. İtiraz etmek isterseniz de gerekli yerlere başvuru yaparız.