Sigortanın size ödeyeceği paranın içinde genellikle değer kaybı olmaz. Size yatan paranın içeriğinde neler olduğu size bildirilir zaten. İçinde yoksa ayrıca talep etmeniz gerekiyor. Olumsuz bir durum olursa dava açarsınız. Tamirciler genellikle tüm evrakları sigortaya verir. Daha sonradan sigortadan belgelerin örneklerini talep edebilirsiniz. Size ödeme geldikten sonra bir sıkıntı olursa profilimdeki WhatsApp numaramdan bana ulaşabilirsiniz. Yardımcı olurum. Geçmiş olsun.
Peki bir şey sorcam benim göcük onarma 700 idi arabayı bıraktım orada karşı tarafla anlaşamadık sordum ödeme yapacak mısınız diye yok sigortamız var sigortadan yaptırın deyince işlemlere sigortadan başladı 1.500₺ Eksper hasar biçmiş bende 1 gün sonra arabamı göcük onarmacıdan aldım ama adam bana 700 ü benden aldı sana 1.500 yatacak ondan 800 de benim diyor bende 700 idi ama dedim o da işte göcük sigoryata yokta boya görünecek öyle ondan oluyor filan ki ben zaten o 1.500 e belki itiraz edeceğim Cumartesi eksper geldi zaten dosyada salı kapandı şimdi bana para yatınca 800 vermem gerekiyor mu tamirciye