Anlatmak istediğiniz noktayı anlamamış bir kesim var. Dikkat edilmesi gereken 2 Nokta var bunlardan birincisi tweet'i atan arkadaşın zihniyeti.
"Elinizin hamuruyla" diyerek zaten kendi zekasını ve kişisel yapısını belli ediyor.
2. nokta ise Dünyaya tanıtacağın bir logoyu her ne kadar basitte olsa o logoya bir anlam yüklemek olur. Tasarım anlayışı budur ve böyle olmak zorundadır. Bazen atılan bir nokta veya çizilen bir çizginin bir anlamı olabilir. Aracın çıkmasını 7'den 70'e herkes istiyor neden istemeyelim? Ben ehliyet alamayacak ve araba süremeyecek birisi olarak bile ülke ilerlesin üretim yapsın aracımızı tüm dünya kullansın diye bekliyorum.
Ama yapılan yorumlarda tamamen gözü kapalı savunulduğunu görüyorum gidip almana karşı savunabilirsin italyana, ingilize karşı savunabilirsin ama bana karşı neden savunuyorsun?

şaka gibisiniz arkadaşlar körü körüne bir şeyi desteklemek sizi köreltir ve bir birey olmaktan çıkartır. Çünkü kendi fikrinizi savunamaz ve başkasının fikirlerini benimsemeye başlarsınız tıpkı şimdi olduğu gibi.
Bundan sonra ki yaşantınızda başarılar diliyorum gerçi başkasının fikirleriyle başarılı olamazsınız