Çocuğa üzüldüm, ama pitbull dehşeti diye servis edilmesi artık gerçekten sıktı bu tür olayların linç etmeden önce lütfen anlayın duruma gerçekten üzüldüm ama olayın gerçeklerinede bakalım. Öncelikli olarak bahçe değil orası kapalı basket sahasında kayışsız oyuna çıkarmışlar enerjisini atması için belliki tasmasız köpek gezdiriyo diye yükselmeyelim boşuna kapalı alandalar. Herhangi bi savunma yapmıyorum yanlış anlaşılmasın videonun öncesi yok çocuğun ne yaptığını bilmiyoruz, aynısını pomerianana yapsa belki pomeriananda saldırırdı bunu pitbull dehşeti değil köpek dehşeti olarak adlandıralım ( pitbull sahipliği konusunda bende hemfikirim 100 kişiden 99u çakal çukal kavga ettirmek erkek göstermek için kendilerini alıyorlar ama bu ırkın kabahati değil ). Çocuklar konusundada hepimizin hatırladığı korkutulma cümleleri vardır " polise veririm,çingenelere veririm, köpeklere veririm ısırırda bunlardan biri " , çocukların birçoğu gerçekten köpeklere karşı çok acımasız bir özgüven taşıyor, arkadaşımın köpeğiyle gezerken tekme sallayandan üstüne koşup hoşt diye bağırana kadar neler neler gördük https://prnt.sc/243fo5n bide bu ihtiyara
Videonun öncesini görmedik köpek taciz edilmeden saldırdıysa tek bir sebebi vardır yaşlılıktan dolayı iradelerini kaybedip saldırganlaşıyorlar bu konuda evet ama yine kabahat uyutmayan sahibinde köpekte değil zihnen iradesine sahip çıkamayan insanın bile cezai ehliyeti yok.

Son olarak tekrar etmek istiyorumki linçlemeyin boşuna, pitbull dehşeti değil köpek dehşeti dersek hemfikiriz durum gerçekten üzücü ama bunu ırka bağlamak anlamsız, ama bağlıycaksakta istatistiksel olarak konuşalım dünyada en çok insan ölümüne sebebiyet veren köpek ırkı chow chowlar bilginiz olsun isterim