Yanımızda bu tür köpekleri öldürücü alet taşıyıp saldırı esnasında sahibinin yanında canını mı alalım bir insan canı gitmesin diye. Böyle olacaksa sürekli yasakları çiğneyip bu cins veya tür köpekleri besleyerek ne elde etmeye çalışıyorsunuz. Sonra kalkıp köpek veya biri ölünce dersiniz vay efendim köpek hakları hayvan hakları. Böyle olaylar yaşanınca niye suskunsunuz. İnsan hakkı aramak en büyük olay çünkü aradığında kimin suçlu olacağı meçhul kimse üstlenmez çünkü. Oradaki o video çeken kişiyi de kınıyorum. Video çekeceğine ambulans çağırın diye bağırmasını biliyorlar. Niye sırf çekip böyle olaylar yaşanmasın diye ama sonuçta haksız. Bu olaylar pek gündeme gelmiyor. Sözde hayvan hakları adı altında halen daha beslenmeye devam ediliyor ve bu konuda en ufak bir çalışma yapılmıyor.
hocam çok haklısınız bu arada ben olsaydım 4 yaşındaki bir çocuk karşıdaki biriside köpek acımam tekmeyi basarım birşeyde yapamaz hiçbir şeyin canı bir evladın, yavrunun canından kıymetli değildir. Hayvan severler kusura bakmasın ama saldırırsa ki fırsat vermemek lazım saldırdı diyelim sakın merhametle olmayın basın tekmeyi kaçıyorlar zaten.