VEDATEZER21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam köpeği yetiştirme tarzıyla alakalı diye düşünüyorum ben. Pitbull besleyen tanıdıklar var onlarınki asla böyle değiller. Her şey sahibinde bitiyor.
Hocam maalesef,

Şahit olduğum kendi sahibini hastanelik eden çok olay gördüm. Evet söylediğiniz konu bir etken ama bu köpeklerde anlık farklı davranış durumu çok yaşanıyor. Özel üretim üzerinden ilerlemiş bir cins. Laboratuvarda üretildi demiyorum ama melez birleştirilen cinslerin bir tarafının geninin ağır basmasıyla elde edilmiş bir cins. Yani farklı tavırlar sergilemesi çok olağan. Zaten bu gibi bir çok insana ve farklı hayvana saldırışından belli. Zamanında ufakta olsa araştırmıştım ilk üretimlerinde özellikle köpek kavgalarında, ve savaşlarda tercih ediliyor. Sonrasında ingilterede yasaklanmaya başlayarak bu durum fark ediliyor. işin özü hayvanı nasıl yetiştirirseniz yetiştirin dengesizlik var oda orantısız gen karışımından diye biliyorum. Gel gelelim abd kendine sembol olarak seçtiği bu köpeğin temiz olduğunu göstermek için bebek bakıcısı gibi sıfatlarla PR çalışmasını bile yaptı da tutturamadı... (+18) video yayınlayan sansürsüz olan daha doğrusu video sitelerinde ufak bir araştırma yapın dediğimi anlarsınız dog yazsanız pitbul çıkıyor zaten bu durumu, itaat etmemeyi ve anlık saldırganlığı hiç bir farklı köpekde göremezsiniz, hiç biri çenesini kilitlemez.