Bilgisayarı kapatın, Power tuşuna dokunun. CMD + R tuşlarına basılı tutun. Recovery mode açıldığında gerisini ordan deneyerek yükleyebilirsiniz, öncelikle wifi bağlayıp internetten indirip kurmasına izin verin.
internet recovery ile anca geri düzeltebilirsin disk izlencesinden komple diski sil yeni disk oluştur ve ardında pc yi yeniden başlat dünya iconu çıkacak ve wifi bağlantısı seçeneği çıkacak wifi ne bağlan 10-15 dk sürebilir kurulum büyük ihtimalle high sierra kuracaktır otomatik
2013 cihazlar internet recovery desteklemez ..
Transmac ile mac diski olusturup alt tusuna basılı tutarak disk kurulumu yapınız.
Şuan internetten kurtarma başlatılıyor diyor ağ bağlantısıda okeylendi. Ama böyle en fazla mountain lion yükleyebiliyorum. Yükledikten sonra da app store bağlanmıyor. tarih saat düzelterek denedim, dns değiştirerek denedim yok bir türlü bağlanamadım. Dolayısıyla high siearraya güncelleyemedim. Transmac ile de deniyorum, youtubedeki videolardan izleyerek. Oradaki dmg dosyaları ile denedim, eksik yada hasarlı diyor onuda yüklemiyor..