Merhaba değerli forum üyeleri aklımdakini ama neden dediğimi bura haykırmak istiyorum

Merakım aslında insanlar burada bir sürü satış yapıyo bir sürü müşteri buluyor filan güzel her şey çok iyi fakat zaman geçiyor.
İnsanlar satış yaptıkları konuda 100 lerce iyi yorumu en üste taşıyor. 100 sayfa yorumu olmuş fakat Kötü yorum yapan insan oldu mu da direk özelden tehtidler r10 da şikayet konusu açarım, konumu baltalıyorsun. Emeğimle oynuyorsun, Ben buradan ailemi geçindiriyorum, Ekmek kazanıyorum (Herkes burada para kazanıyor kusura bakmayın ) bu duygu sömürüleri kar etmeyince sistemsel eziklemeler başlıyor, Senin şuyun kötü senin içeriğin kötü vs vs vs. saçma sapan değişik yorumlar yapıyor halbuki altı üstü memnuniyetsizliğini fayda göremediğini belirtiyor insan Bu R10 platformunda ve hayatımızda olması gereken bir şey değil mi aslında
ama neden böyle yapıyorlar ? Sonra moderatörlere şikayet edip alttaki gibi mesajı sildiriyorlar peki ya neden siliniyor iyi yorumlar duruyor ama kötü yorumlar kalkıyor.
Değerli yorumlarınızı ve
ama neden dediklerinizi konuşacağımız bir post olsun kavgasız gürültüsüz hoş görüyle herkes kendi fikirlerini belirtebilir veya hayatta forumda şurada burada ama neden dediklerinizi yazabilirsiniz.
Forum kuralları belli ona göre ilerleyelim lütfen kimsenin ceza almasını istemem benim açtığım bir konu yüzünden
Herşey "Kanka konuma yorum atar mısın ?" la başlamıştı. Sonra o kankasına, o diğer kanasına derken uzamıştı da uzamıştı..