iki soruyada cevap vermeye çalışayım. öncelikle bende satın alıyorum kimse baltalama olarak boşuna girmesin olaya.
1. soruda etkili backlink çalışması var mı demişsiniz ya, o konu için sadece şu cevabı vermek isterim, her hangi bir arkadaştan çoklu backlink paketi alın, sonra size zahmet başka bir arkadaşa ya da seo analizi yapan bir arkadaşa analiz ettirin, backlink çalışmanız çok kötü, yerlerde, .. .. ... yazar durur, asla ben bir diğerinin işini beğenen bir backlink çalışması şimdiye kadar görmedim. maalesef ben yorum yapamıyorum yararı var mı diyorsunuz ya sadece cevabım şu olur, benim eğer moz da, pa ve ahrefs dr, ur değerim artıyorsa evet çalışma bence yararlı derim, henüz benim dr değerimi arttıran bir çalışma ile karşılaşmadım maalesef. ama devam eden projelerim ve yaptığım alımlar var yarın öbür gün işe yararsa o ayrı.
2. sorudaki tek tek kayıt yapan arkadaşlar illa ki var, ama % 95'i paneller, sistemler üzerinden otomatik yapıyor bu işlemleri, manuel çalışma yapan arkadaşımız forumda daha az, yoksa kimse manuel yapmıyor almayın vs demiyorum elbette. ama dediğim gibi en az % 95'i manuel değil
herkese iyi forumlar
Yanıtınız için çok teşekkür ederim hocam evet aynı kulvarda çok fazla iş yapanlar var fakat bunu söylendiği şekliyle gerçek değerinde yapanlar sanırım bir elin parmağını geçmez, siz manuel mi yapıyorsunuz backlinkte