Arkadaşlar belli bir kesim linç edecek, belli bir kısım haklısın diyecek ben bunu tahmin ediyorum, bende bir yazılımcıyım müşterilerim var iş yapıyorum ama yapamayacağım işi almıyorum. Görselde sadece bazı kişilerin ekran görüntüsünü ileteceğim. Ben yapamadığım için başkasına verdiğim işler, yaptığım ödemeler ve gelen iadeler

. Özellikle yazılım konusu diğer konuları bilmiyorum yorum yapmayacağım. Herkeste sabit bir görüş var %50 iş başı %50 iş sonu. Ya %50sini alıyorsunuz tamam da yapıyor musunuz? Benim gördüğüm kadarıyla sadece o an paraya ihtiyacınız olduğu için alıyorsunuz sonra iade ediyorsunuz. Bizim zamanımızı neden çalıyorsunuz? İşverenlerin hakkını neden yiyorsunuz? Türkiye de freelancer anlayışı bambaşka. Cidden kimse GÖRÜNTÜLEDİĞİM KADARIYLA işimi yapayım da kalan ödememi alayım hemen bitireyim demiyor herkes birbirini sallıyor ama sözde herkeste esnaf, çok iyi satıcı, tradeleri aboo havada ucusuo ve sonuc aşağıda ki ssler. Sizin bu konu hakkında ki yorumunuzu çok merak ediyorum. Bu konuyu açma sebebim içimi boşaltmak hemde böyle yapanlar varsa kendine çeki düzen verir umudu.