"turkuaz" medya grubundan gördüğüm sadece şu oldu: doğu ile batının buluşma noktası.
mercedes logosunda karada suda havada giden araçlar düşünülmüş.
audi logosunda otomobil birliği üyeleri düşünülmüş.
fiat kendi isminin kısaltılmış halini kullanmış, sonra bunu geçmişteki başarılarını temsil edecek şekilde revize etmiş
ferrari hepimizin bildiği gibi nalbant kelimesinden türüyor ve logosunda at bulunuyor, ayrıca soyadı ferrari olan bir kurucusu var olaya bakın
TOFAŞ, açılımının kısaltılmış hali ve logosundaki amblem ya yolları simgeliyor ya da lastiği, farklı bir şey çıkarsa yine bir anlamı vardır.
BMW, zamanında uçak motoru olarak faaliyet gösteren bir firmadan esinlenmiş. ilgili firmanın kurulduğu yerin bayrağının izlerini taşıyan bir logosu var. aslında daha detaylı mazisi var özet geçiyorum.

Buna devam edebiliriz. sıra TOGG'a geliyor. Doğu ve batıyı birleştiren bir anlamı varmış. rengi de anladığım kadarı ile bunu duyuran medya grubunun rengi. e kabul ederiz artık. Dün nasıl T değişti ise, Togg değişti ise, bu değişince haklı olduğumuzu göreceksiniz.
Oyun_Bozan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte birinci yanlışın sadece ben bilirim olayına gitmen sen nasıl eleştiriyorsan bende eleştiririm sen ne koydun logonun çalışma grubundamıydın? Ben grafiker değilim fakat kullanıcı olarak günümüzde bir hayvan resminin logoda olmasıda bana anlamsız gelir daha modern logo beklentim olabilir burada kötüleyenlerin çouğuda garafiker değil zaten düne kadar seninde söylediğin gibi T harfi ile logo yapılmıştı o zamanda aynı kişiler eleştirdi beğenmedi küçümsedi mesele logonun ne olduğu kara kaşı kara gözü değil buna emin ol. Ayrıca söylediğim gibi logonun tanıtımı vs yapıldığında sana anlamsız gelen fakat anlamı olan birçok şey ortaya çıkabilir mesela turkuaz rengi niçin seçilmiş hiç araştırdınız mı?