Halil0707 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yanlış anlamıyorum tabi, umarım sen de yanlış anlamazsın şu söylediklerimi: benim 5 dakikada elektrik ile araçlar teknolojilerinde çokça kullanılan lokasyon ikonunu harmanlayıp çıkardığım işten 1 tık daha üstünü bekliyorum en azından. yani ben elektriğe vurgu yapabilmişim. doğu batı olarak, navigasyon olarak, zaten varolan logonun üzerine bir şey koyup eleştirebilmişim. bahsettiğin kısmı da ben bulacaksam bu kadar parayı kime neden veriyolar da bu logoyu araca koyuyorlar? kaldı ki sen bu işin neresindesin? sen ne koydun da eleştiriyorsun? yanlış anlama bu dediklerimi sadece soruyorum.

Kurt figürü ile elektriği birleştirirsin börü tarzı bir iş çıkarırsın Türk dendiği zaman akla hindi değil kurt gelir. Bak 1 saniyelik fikir bile savunduğun logodan daha marjinal.
sadece ay koyarsın ya da hilal koyarsın bayrağımızı temsil eder.
T koyarsın togg adını simgeler. Türkiye adını simgeler.
bana bir tane şey söyle şu logoda savunduğun. hiçliği savunuyorsun, benim bir fikrim var. Eşit olalım öyle konuşalım istersen.
İşte birinci yanlışın sadece ben bilirim olayına gitmen sen nasıl eleştiriyorsan bende eleştiririm sen ne koydun logonun çalışma grubundamıydın? Ben grafiker değilim fakat kullanıcı olarak günümüzde bir hayvan resminin logoda olmasıda bana anlamsız gelir daha modern logo beklentim olabilir burada kötüleyenlerin çouğuda garafiker değil zaten düne kadar seninde söylediğin gibi T harfi ile logo yapılmıştı o zamanda aynı kişiler eleştirdi beğenmedi küçümsedi mesele logonun ne olduğu kara kaşı kara gözü değil buna emin ol. Ayrıca söylediğim gibi logonun tanıtımı vs yapıldığında sana anlamsız gelen fakat anlamı olan birçok şey ortaya çıkabilir mesela turkuaz rengi niçin seçilmiş hiç araştırdınız mı?