Halil0707 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yapıyorsunuz ediyorsunuz derken yine beni bir gruba dahil ettin. Ben kendi eleştirimden sorumluyum. Bana neden başkalarının yaptıklarını dikte ediyorsun. Ben 10 yıllık tasarım serüvenimde bu logoyu eleştirmeyi kendime hak gördüm ve bunu tasarımcıların yer aldığı bir forumda, gereksiz bir tweet'i ek göstererek yapıyorum. Bu kadar doğal ve normal bir konu olduğunu kabul etmeyen sensin. Sizsiniz demiyorum, seni yanıtlarından sorumlu tutuyorum. Bunu kabul etmek zorunda değilim ya hu logoyu beğenmedim bakın fikrim de var, argümanım da var. Sen beğeniyor olabilirsin, fikrin de olabilir, argümanın da olabilir. Konuya tekrar dönüp bakarsan, tweeti atan arkadaş elinin hamuru ile teknolojik işlere karışma diyor. Yani ben karışmayacaksam kim karışacak? Ben Türkiye'de yaşamıyor muyum? Siz Türk bir doktor olacaksınız, Türkiye yerli bir MR cihazı yapacak, siz de fikrinizi beyan etmeyeceksiniz. Öyle bir dünya anca sorgulamayanların kafasında var. Ben eleştirmeye devam edeceğim. Siz de savunmaya devam edin. Sonuna kadar saygı duyuyorum. Canı gönülden.
Tamam hocam sensin kendine göre haklısın, uzatmaya gerek yok ben ne anlatıyorum sen ne anlıyorsun demek ki anlamayacaksın boşver kapat konuyu.
Daha fazla birbirimizi yormamızın bir anlamı da yok sen herşeyi bilirim havası edası ile devam et neyse herkesin kendine göre fikirleri var o kişinin fikri de bu saygı duymak gerek.