Halil0707 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Binlercesi beğenecek diye ben beğenmem. Kaldı ki tweet üzerinde görüldüğü gibi, ben beğendim, siz teknolojiden ne anlarsınız, beğenin geçin işte kafasında bir görüşü eleştiriyoruz burada. Konu tam olarak bu.
Logoyu çizdim gönderdim, başka birine yanıt için olsa da görünen o ki en azından alternatif olarak gören insanlar oldu, beğendi, RT yaptı. Yani logoyu da gönderdim, fikri de ücretsiz verdim. Buradan yola çıkabilirler belki. En azından bakın bir şey yaptım.
Son olarak, başka konu açıldı mı bakmadım. Bu konuda tartışma yapıldı mı, tartışma ortamı yaratır mıyım buna dahi kafa yormadım. Benden önce 1 milyon kere açılmış olması beni bu yüzden ilgilendirmiyor. görüşümü de değiştirmiyor. Ayrıca forumda ne zaman sürekli açılan bir konu olduysa, hep altında gerçekler yatıyor. Bunun sağlamasını hep birlikte yapabiliriz. Eğer dediğiniz kadar çok konu açılmış ise, tasarımcıların ve yazılımcıların olduğu bu platformdaki görüşlere ben olsam değer verirdim. iyi forumlar.
ya hocam bu konu hakkında binlerce kez konu açıldı hala da açılıyor TOGG üretileceği ilan edildiği gün dahil olmak üzere bugüne kadar neredeyse her gün yeni bir tartışma ortaya atılıyor ortada TOGG yokken dediler TÜRKİYE araba üretemez, TOGG lansman yapıldı prototipi çıkarıldı tasarım yerli değil, fabrika nerede dediler. Fabrikası yapıldı üretim bandına hazırlandı şimdi amerikaya görücüye çıkacak logosu yapıldı eleştiriler buna döndü arkadaş bir salın artık şu TOGG'u yıllardır eleştiriyorsunuz ya yeter boşuna kürek sallamaktan başka bir iş yapmıyorsunuz taşın altına elinizi koyun diyorum kuru kuru eleştiri yerine diyorum anlamak çok mu zor !