Binlercesi beğenecek diye ben beğenmem. Kaldı ki tweet üzerinde görüldüğü gibi, ben beğendim, siz teknolojiden ne anlarsınız, beğenin geçin işte kafasında bir görüşü eleştiriyoruz burada. Konu tam olarak bu.
Logoyu çizdim gönderdim, başka birine yanıt için olsa da görünen o ki en azından alternatif olarak gören insanlar oldu, beğendi, RT yaptı. Yani logoyu da gönderdim, fikri de ücretsiz verdim. Buradan yola çıkabilirler belki. En azından bakın bir şey yaptım.
Son olarak, başka konu açıldı mı bakmadım. Bu konuda tartışma yapıldı mı, tartışma ortamı yaratır mıyım buna dahi kafa yormadım. Benden önce 1 milyon kere açılmış olması beni bu yüzden ilgilendirmiyor. görüşümü de değiştirmiyor. Ayrıca forumda ne zaman sürekli açılan bir konu olduysa, hep altında gerçekler yatıyor. Bunun sağlamasını hep birlikte yapabiliriz. Eğer dediğiniz kadar çok konu açılmış ise, tasarımcıların ve yazılımcıların olduğu bu platformdaki görüşlere ben olsam değer verirdim. iyi forumlar.
Hocam logo tasarımlarında basitlik ve akılda kalıcı görseller çok önemlidir bu şekilde düşünüldüğü için belki de 2 dk lık çalışma sonuncunda ortaya çıkarılmış bir logo olabilir akılda kalıcı bakınız <> işte bitti. Lakin sen beğenmemiş olabilirsin bende çok fazla beğenmedim biz belki daha görkemli birşey bekliyor olabiliriz fakat dediğim gibi boşu boşuna benzer konuları açacağınıza bir çalışma yapın gönderin kabul görürse ülke namına faydalı olur yoksa burada akşama kadar eleştirmenizin manası yok. Biz beğenmediğimiz gibi binlerce beğenen insanda var o açıdan bakacak olursak onlara da sizin saygı duymanız gerekir neyse çok fazla uzatmaya gerek yok konuyu.