Siz motoruna, tasarımına şununa buna laf etmemiş olabilirsiniz ama zamanında onlara da çok laf edenler vardı şimdi onlar bitti logo başladı.
Siz iyi bir tasarımcı olduğunuzu bu alanın da ilgi alanınız olduğu için bu eleştiri yapmış olabilirsiniz logo bana göre de basit ama mesele bu değil belki acele ile yapıldı.
Benim anlatmak istediğim eleştirinizi yapın fakat bunu aylarca sürecek ve binlerce benzer konu açıp hakkında yorumlar yazarak olmuyor madem iyi bir tasarımcısınız bir logo çalışması yapıp bunu bir şekilde togg a ulaştırın ve fikirlerinizi beyan edin değilse kuru kuru burada eleştirseniz ne olacak ! Ve renault u örnek vermişsiniz 100 yılda 20 tane logo değiştirmişler benim demek istediğim de logo dediğin şey tasarım değiştirilebilir diyorum. Yoksa burada sabahtan akşama kadar togg un logosunu eleştirsen ne olacak eleştireceğine öneri fikir beyan et tasarım yap togg a da bir şekilde ulaştırmayı dene en azından faydalı bir iş yapmış olursun.
Zaten logolar da sadelik önemli bir şeydir. Daha çok akılda kalıcı olunur. <> Yapmam bir kaç saniyemi aldı. Benim 2 tuş ile yapıyor olmam kötü olduğu anlamına mı geliyor. Neyse, gün ola harman ola.