Halil0707 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de size demiyorum ama;
resimde gördüğünüz arkadaş iyi bir şey yazmış değil mi? yani eleştirmeden dümdüz kabul etmiş. Bu ülkedeki bir kitleyi temsil ediyor kendisi. Ben de işin içinden biri olarak fikrimi beyan ettim. Ben fikrimi beyan edemeyeceksem ne anlamı var ki? Dümdüz kabul mü edelim? Ben motoruna laf etmedim, motor ustası değilim. Ben camına, tavanına laf etmedim, uzmanlık alanım değil. Projeyi sonuna kadar desteklediğim için logoyu beğenmedim, kaldı ki logodan öte böyle körü körüne kabul eden, sorgulamayan, sorgulayana da "elinin hamuruyla karışma" gibi cinsiyetçi bir yaklaşıma sahip olan birini savunamam, eleştiririm. Bu kabul edilemez.
Siz motoruna, tasarımına şununa buna laf etmemiş olabilirsiniz ama zamanında onlara da çok laf edenler vardı şimdi onlar bitti logo başladı.
Siz iyi bir tasarımcı olduğunuzu bu alanın da ilgi alanınız olduğu için bu eleştiri yapmış olabilirsiniz logo bana göre de basit ama mesele bu değil belki acele ile yapıldı.
Benim anlatmak istediğim eleştirinizi yapın fakat bunu aylarca sürecek ve binlerce benzer konu açıp hakkında yorumlar yazarak olmuyor madem iyi bir tasarımcısınız bir logo çalışması yapıp bunu bir şekilde togg a ulaştırın ve fikirlerinizi beyan edin değilse kuru kuru burada eleştirseniz ne olacak ! Ve renault u örnek vermişsiniz 100 yılda 20 tane logo değiştirmişler benim demek istediğim de logo dediğin şey tasarım değiştirilebilir diyorum. Yoksa burada sabahtan akşama kadar togg un logosunu eleştirsen ne olacak eleştireceğine öneri fikir beyan et tasarım yap togg a da bir şekilde ulaştırmayı dene en azından faydalı bir iş yapmış olursun. Siyasi olarak değil ülke adına yapılan hiçbir şey sizi neden memnun etmez bunu anlayamadım bir türlü.