yukarıdaki arkadaş renault logosu paylaşmış. 100 yaşında. daha tasarlanmadan önceye giden bir hikayesi var. yani 100. yılında hikaye yazılmamış. 100 yıldan fazla olmuş. bununla ben kıyaslamıyorum kendisi kıyaslıyor, buradaki olay üzerinden örnek veriyorum. logonun bir hikayesi olur, bir ay yıldızı ne bileyim bir yıldızı olur, dersiniz ki bu bizim yıldızımız. bakın fikir ortaya atıyorum, sadece kullanılan logodaki objeler ile doğudan batıya elektrik ikonu mu dersiniz, ikonlar ile elektriği ve yönü mü simgeledi dersiniz ne derseniz diyin, saçma da olsa bir anlam bekliyor insan. logo = anlam. bunu istemek bu kadar olay olmamalı. bunu savunan kişinin tweetini ekledim oraya. ne anlama geldiğini bilmediğimiz bir logonun bu denli savunulması değil, alternatif üretilerek eleştirilmesi, neden eleştirildiğinin açıklanması gerekiyor. -ki bizim olan bu aracın logosuna dahi biz karar verebilelim.- milli değil mi bu araç? logosunda söz sahibi değil miyiz? ilk defa bir arabamız olmuş, bırakın da karışalım.
Hayır logonun ne olmasını bekliyordunuz onu soruyorum logo bu yani canlı bir insan koyamazsınız oraya sizde birşeyler çizip koyacaksınız ve bunu herkesin beğenme şans %0 ajansım var profesyonelim diyorsunuz togg losunu siz çizin kendi çizdiğinizide söylemeyin togg un yeni logosu diye konu açın şuan sizi destekleyenlerin hepsi bu sefer bu konuda verdikleri tepkiyi vereceklerdir.