Sosyal medya ve reklamlarla ilgilenmiş ve bir çok ülkeye reklam çıkmış biri olarak şunu söylemeliyim ki, logo denilen şey öncelik için çok da mühim olmayan bir meseledir. Ben sadece yazı ile yazılmış bir logo ile bir çok ülkeye satış yaptım çünkü insanlar logodan daha çok satılana öncelik verir ki buna başlangıç aşaması olarak test reklamları denir. Ürünü test edersiniz baktınız günlük haftalık güzel satışlar alıyorsunuz ve ürün de başarıya ulaştı işte o zaman yeni bir logo yapmalısınız.

Şimdi diğer türlü, madem bir eleştiriden bahsediyoruz. Açtığınız konularla ilgili togg projesini destekleyici bir yorumunuzu göremedim. Burada başlangıçtaki yorumunuz da desteklediğinizi ama aşağıdaki yorumlar da desteklemediğinizi söylemişsiniz. Üzerine tartıştığımız konu ise bir logo.

Şimdi gel gelelim benim nacizane yorumuma.

Şimdi arkadaşlar, bir konuyu eleştirirsiniz ki bu normal bir şeydir ama gelipte fanatiklik yapar gibi (Sizin de bu konuyu açarak yaptığınız fanatikliktir) eleştiri de yapmaya gerek yok. Daha ortada fol yok yumurta yok siz logoyu yerlere sermişsiniz. İnstagram da araç için yazdığım olumlu bir yorum neticesinde hakaret yedim. Öyle böyle de bir hakaret değildi bu öyle ki şikayet ben etmedim yorumları okuyan biri "Abi üşenmiyorum sana yazdığı tüm yorumları şikayet ediyorum" demiş.

Gelinen nokta niye buralar oluyor anlamıyorum. Neden birbirimizi kırıyoruz. Ya ortaya bir fikir atılmış ne bu karalama kampanyası anlam veremiyorum. Şu araca siyasi olarak bakmaktan vazgeçin arkadaşlar.

Hiç bir şey mükemmel başlamamıştır ama bir şeye inanç yoksa kişiler yapıldığı vakit ondan mükemmel olmasını bekliyor. Hele bir çıksın, logo yeniden tasarlanır.