Küstahlaşma terbiyesiz benimle nasıl konuşuyorsun hadsiz. Sen kimsin
Sen daha karşındakine sayğılı konuşmayı beceremiyorsun, bazı şeyleri düzenleme mücadelesi yapacakmış, hhehehehhe
Ben gelemiyorum, sana söyedim nedenini, hadi benim bahanem var, senin neyin var, sen okadar yazacağına atla ucağa git yurtdışına begenmiyorsunya düzeni..
Bana diyene bak,
Sen önce elindeki yani sahibi olduğunuz türkiyenin içindeyken bi halt edemiyorsunuz kalkmış bana bişeyler yazıyon.
Sen önce tartışmada olsa saygını bozmamayı öğren hadsiz.
Hem hükümeti sevmiyor karalıyorsunuz hemde türkşyenin verdiği her imkandan yaralanıyorsunuz, sonrada yok böyle yok şöyle..
Kardeşim dostum ortada bi krız var bunu hükümeti veya başka bişeyi suçlamakla değil, birlik beraberlikle olur, adam cıkmış benim dolarım var ,dolar düşüyor bozdurayımmı bekleyimmi diyor. Böylemi ülke sevgisi
Ülkeyi paniğe sokma cabaları yapanların ekmeğine yağ calıyorsunuz.
Ben sanan kapat ceneni demiyorum.
Rahatsız isen cevap yazma
Amma uzattın yahu! Oradan atıp tutacağına çık gel burada yaşa! Yok gelmiyorsan da kapat çeneni de klavyeni de! Herkes sen mi zoru görünce kaçıp ülkesini terketsin! Biz ülkemizi seviyoruz, herkesin insan gibi yaşayacağı bir düzen kurmak için de mücadele ediyoruz. Sen kaç git, ondan sonra da güzelleme yap, ohh ne ala... İnsanları aptal yerine koymayın.
Uçağa atlayıp gelemiyorsan kapa çeneni... Tekrar yazıyorum bak, uçağa atlayıp Türkiye'in nimetlerinden faydalanmak için çıkıp gelmiyorsan çapa çeneni!!!