klasweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim benim, seni çok iyi anladım, anladımki okadar sözler oladar yazışmlar senin bi kulağından girmiş diğerinden cıkmış, hatta hiç girmemiş.

Kurulu düzeni bırak demesi kolay, bekara karı boşaması kolay olurmuş, o misal seninde.
Beni ilgilgilendirmiyor senin kime oy verdiğin.
Herkez gider huzur içinde insanca yaşayabileceğin bir yere, ama gidemiyorsun işte olmuyor..
Kardeşim kime inanıyorsan, kime oy veriyorsan hangi devlette huzur buluyorsan onu yap. Emin ol kurulu düzeni bırakıp gitmezsin, burdan atıp tutmakla olmaz.Ben aldım cevabını.
Yinede hükümetini yüklenmeyin. Yav öylebi tartışıyonuzki devlet düşmanımısınız yoksa milletin kendi aralarındaki tartışmacımı.
Ayrıca napacaksın şükretmeyip evletine başmı kaldıracaksın.. madem sevmiyorsun bu yönetimi ozaman sende başka bir ülkeye gideceksin, bir sürü vizesiz ülkeler var git bak oralara ordanda başka ülkelere gecersin.
Gidemessin demi

Ahhh ahhh güzel kardeşim neyse sen devam et yoluma hükümeti kötüle..Hükümeti kötülerden devletten hiç haberin yok, sen istiyon herşey güllük gülistanlık olsun. Yok öyle bir dünya yok...

Neyse iyi geceler kardeşim uzatmayalım, kalbin kırıldı fazla kimsenin kalbini kırmak istemem
Kusura bakam
İyi geceler
Yo kim demiş kurulu düzeni bırakıp gidemem diye kafamda birkaç ülke var ve gitmek için şu an çeşitli yolları deniyorum zaten gitmek için kapıyı hafif aralar aralamaz basıp gideceğim hiç de öyle kurulu düzenimiz var yeğenim triplerine giremem bakın ben sıkıntı yaşadığım yeri bırakıp gidebiliyorum maden sizde sorun yaşıyorsunuz sizde gelin bu ülkenin nimetlerinden faydalanın Bir söz vardır muhtemelen bilirsiniz bulunduğun yeri beğenmiyorsan değiştir ağaç değilsiniz diye sizin kurulu düzenimiz var nasıl gelelim lafınızı duyunca bu geldi aklıma hem sıkıntı yaşıyoruz diyorsunuz hem de kurulu düzen diyorsunuz.