ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madem bu kadar çok seviyorsunuz bu uzun yazınızdan orada ekonomik sıkıntılar yaşadığınızı varsayıyorum o zaman gelin burada yaşayın hocam. Sizi tutan ne bu büyük vatan sevginizi bastıracak kadar sağlam bir kurulu düzeniniz mi var. Neymiş her yerde ekonomi kötüymüş. Her şeyi geçtim yahu birim kıyaslaması yapın diyorum benzin 2 EUR bu da şu kadar eder diyorsunuz yurtdışında TL ile ödeme mi alıyorsunuz TL ile ödeme mi yapıyorsunuz bu ne TL'ye çevirme sevdasıymış anlamadım gitti. Ayrıca helal olsun buradan da PKK sempatizanı olduk hükümeti eleştir vatan haini ol ekonomi kötü de PKK sempatizanı ol. Ayrıca kimin yönetimini gördünüz de gelen ne yapacak bi yaptıklarına bakın diyorsunuz ?
Ahhh benim güzel kardeşim, kalbini kırmak istemem, kırdım belliki kusura bakam.
Lakin madem bukadar çok seviyorsunuz Türkiyeye gelin sizi tutanmı var, bu lafı senin bana deme hakkın yok, bunu bilmen gerek, ayrıca emin ol herşeyin üzerine yemin ederimki Türkiyeye gelmeyi senden hada çok istiyorum. Benim burda kurulu düzenim var çouklarım var, eşim ve çocuklarım doğma büyüme buradalar, Türkiyeye gelince napacaklar, benim için sorun yok, ya onlar,tabi senin için kolay Türkiyeni seviyorsan gel, emin olsa belki senden daha çok seviyorumdur...

Emin ol göreceğim kişilerin yönetimini gördüm ben, hatta görmeme gerek yokki, ikdidar olma hevesindeki kişilerrin vaatlerine bak yeter, yok bu yıkacağız yok bunu durduracağız, yok kazanırsak secimi hava alanının gereği yok hastanelerin gereği yok kanal ist gereği yok köprünün gereği yok bunların yapımını durduracağız acık ve net tv söylediler, bunların ikdidar olmasına gerek yok yapacakları işleri görmek için.

Farzet sen 40 yaşındasın ve diyarbakırın bir köylülüsün,
Ama istanbulda evin barkın çocukların işin, eşin.ayrıca 30 senden beri istanbuldasın, sen sırf çok sevdiğin için huzura ihtiyacın olduğu için herşeyini bırakıp o çok sevdiğin köyüne gidermisin..Gitmezsin tabiki, eğer gidersen ozaman bencilsindir sırf kendin için çocuklarının eşinin kurulu düzenini bırakıp oraya gidecen.. yani güzel kardeşim o lafı bana deme hakkın hiç yok..

Ayrıca ben sana develet düşmanısın, pkklısın vatan hayinisin demiyorum, sadece onların istedikleri gibi davranma onların sevindirecek şeyler yapma, yaparsanda onlardan farkın olmaz diyorum.

TL cevirme olayınıda anlamamışın, herzaman sizler ceviridiniz, sizlerden kastim türkiyedeki bir çok ikdidar karşıtı. Ben 850 euro kira ödüyorum dediğimde, hemen hesap yapar ooo 12bin telelik kira veriyor vay be ne güzel devletmiş derlerdi , ayrıca konuya dönersek, TL cevirmem Sadece bilgin olsun diye.
Gecen sene 1.10€ felan alırken şuan 2 euro oldu demek istedim. Yoksa banane kaç tl olduğundan, sadece akar yakıt zammı sadece Türkiyede değil demek istedim...

Hocam cevap yazmana gerek yok, boşver yorulma senden sadece şunu cevaplamanı istiyorum.

Bir kaç sene önce yakın fiyatları normal iken, ekonomide normal iken.
Şuanki hükemetten menmunmuydun.
Allaha inanıyorsan Allah için, neye inanıyorsan onun için doğru söyle

Tekrar kusura bakam