Vay babo vay, bir insan kendi ülkesinin yaptığı bir işeten neden nefret ederki, neden bukadar karalamaya calışırki,
Türkiye evimiz, devlet babamızdır.
Bir insan neden babasının her fırsatta karalarki,
Annenizin yaptığı yemeği sevmeseniz, her konu acıldığunda annenizi karalarmısınız
Veya özürlü bir kardeşiniz oldu , bundan dolayı babanızımı yoksa annenezimi her fırsatta hakaret eder, düşmanlık yapar, hor görür rencider edersiniz veya babanla annenle ailenle hiç kimsenin konuşamaması için milleti galyana getirip konuşturmaMısınız..
Yazıl inan yazık, ister 100 tl olsun ister 1 milyon, ne fark eder, parası olan, menmun olan alır, ben mecburmuyum almaya.
Bakıyorumda satış konularınızda hiç kötü yönlerinden bahsetmiyonuz, sanki %100 herşey iyi
Devletin tüm işlerindede iyi kötü vardır, biz kötüyü değil iyiyi dillendirmemiz ve konuşmamız gerek.
Bu vatan hepimizin bu devlet hepimizin,
Kimse ailesini evini bir başkasına kötülemez.
Yanlış hatırlamıyorsam bir alman diplomat; " Türkiyeye gitmeden önce, bir çok ülke gezdim lakin hiç bir millet görmedim kendi ülkesine bukadar düşman ve kendi ülkesini bukadar karalayan"
İşte bu ülke Türkiye, bu millet Türk milleti. Onlar zaten kendi aralarında bölünmüş, savaşa ne gerek..
İnan üzülüyorum, bir çatı altındayız, ikdidarın veya mualefetin ne dediğin ziyade Türkiyemize milletimize neler yapmış onlara bakılsa Herşey çok güzel olur.
Devletcilik particilikten milyon kat daha iyi
Devlet herzaman var ama partiler ,bugün var yarın yok.