Durum: Satıcı Hesap Türü: Web AdSense (Bireysel) Hesap Tarihi: 2019 Pin: Pinli Ödeme Alındı mı : Evet Adres onayı: TR Onaylı Site Sayısı: 1 Adet Telif/ İhlal sorunu yaşandı mı?: Görselde Kesinleşen Ücret: Görselde Kesinleşmeyen Ücret: Görselde Hesap için istenen fiyat : 2.500 TL Mail ile mi devrilecek: Hayır Ödeme Türü: Ziraat
Selamünaleyküm cümleten, hesap 2019 da açılmış sıkıntısızdır. Hesapta iki site onaylıydı birisini kaldırmıştım tekrar ekledim ve hazır hale getirilmesi bekleniyor. Hesabı şuanda kullandığımız site kurumsal iş yaptığımız sitedir ve bu sebeple siteyi devredemeyeceğim maalesef. Şuanda hesapta 233 TL ödeme beklenen bakiye bulunmaktadır. Onun dışında 86 TL bulunmaktadır. Hesap mail olarak kendi alan adımdan açtığım maile kayıtlıdır.
site@siteismi.net olacak şekilde istenirse o şekilde ya da domain ile birlikte devredebilirim, zaten hesap ilk o domain üzerinden alınmıştır. Domain adı adım ve soyadımdan olusmaktadır işinize ne kadar yarar bilmem

daha önce gerek buradan gerekse başka platformlarda bir çok hesap satışı gerçekleştirdim kimse herhangi bir mağduriyet yaşamadı. Fazla uzatmaya gerek yok alt tarafa görselleri bırakıyorum ilgilenirseniz iletişime geçebilirsiniz. Hesap içerideki bakiye gelmeden satılırsa gelecek ödemeyi hesabı alan kişi alır, ödeme geldikten sonra satılırsa fiyatta indirim olmayacaktır.