Geçtiğimiz haftalarda bir konu açmıştım Upload hızımız ile alakalı. Maalesef ki alt yapımız Türktelekom fiber ve tüm sağlayıcılar max 8 mbit upload verebilmekteydi. Konu üzerine hat birleştirme vs vs bilgiler verildi.
Türknet'e başvurdum o ney dendi, Türknet'e başvurdum imkansız dendi. R10'da daha önce gördüğüm
@GIBIRNet; de çareyi bulmuş buldum.
Kendilerine hemen whatsapp üzerinden mesaj attım ve saolsunlar hızlı bir şekilde aksiyon alarak sorunumuzu çözümlediler. 3 hat ile toplamda 8x3=24 mbit upload alabileceğimizi söylediler. Zaten evimde 1 adet hat mevcuttu bunu kendilerine geçişini yaptık ve ertesi gün telekomdan gelerek 2. ve 3. hattı bağladılar aynı gün.
Görüntü aynen şu şekildeydi bağlantılar sonrasında.
Daha sonrasında ise
@GIBIRNet; tarafından ayarlanan bir cihaz kargolandı oda ertesi gün elimize ulaştı.
Cihaz elimize geldikten sonra saat 18:10 gibi Ekiplerinden Kaan bey ve Ahmet bey ile hemen iletişime geçtik ve yaklaşık 1,5 saat süren telefon görüşmesi sonrasında tüm kurulumlar gerçekleşerek internetim stabil hale geldi.
3 hat tek ip üzerinden tüm her şeyimizi sorunsuzca halledebiliyoruz.
Kısacası ilk başta sorun olacak diye düşünürken bu muhteşem internete sahip olduk. Her şey için çok teşekkür ederim, gözünüz kapalı
@GIBIRNet; kullanabilirsiniz.
Bu arada modemler kalktı 1 adet ont ve
@GIBIRNet; 'in gönderdiği cihaz ile internet sağlanmakta

Yanında bir adet switch var ki eve kablosuz interneti sağlasın
Tekrardan ilgilerinden dolayı
@GIBIRNet;'e , ekiplerinden Kaan Bey'e ve Ahmet Bey'e çok teşekkür ederim.
@GIBIR;