Öncelikle merhaba;

Öncelikle buranın bir forum sitesi olduğunu, belli kurallar çerçevesinde hareket edildiğini bilmek, hiç bir zamanda unutmamak gerek.

Sorun yaşamışsınız, belli yüksek miktar canınızda yanmış, bunun için geçmiş olsun. Ancak hakim hükmü vermeden kimseye d0landırıcı diyemezsiniz, bu bir suçtur.

İlk söyleyeceğim R10 Mahkeme Değildir! 25.000 TL dolandırıldı iseniz öncelikle yasal olarak şikayetçi olmayı denemelisiniz.

İnceleyelim konularınızı;

1. Konu
Off-Topic kategorisine Xen (saadettin karli tarafindan 20.000 tl dolandirildim. Ve hakaret yedim. Tehdit edildim)
Silinme Nedeni: Sebep: Mağduriyetiniz Var ise Şikayet Konusu Açmanız Gerekir. Bu Tarz Konuları Diğer Kategorilerde Açamazsınız.

2. Konu
Off-Topic kategorisine Xen (saadettin karli tarafindan 20.000 tl dolandirildim. Ve hakaret yedim. Tehdit edildim)
Silinme Nedeni: Sebep: Mağduriyetiniz Var ise Şikayet Konusu Açmanız Gerekir. Bu Tarz Konuları Diğer Kategorilerde Açamazsınız.

3. Konu
Off Topic kategorisine R10 yönetici arkadaşlari olduğunu iddia edip beni dolandiran şahis ve küfür edip tehdit eden kişi
Silinme Nedeni: Sebep: Uygunsuz konu

4. Konu
Off Topic kategorisine Tekrar dolandirildim. Yeter artik burada hiç kimseye güvenmeyin.
Silinme Nedeni: Sebep: şikayetim var kategorisine konu açınız.

5. Konu
Şikayet Var kategorisine @Xen adlı üyeden şikayetçiyim.
Banlanma Nedeni: Şikayetim var kategorisinde kendi aranızda 4 sayfa mesajlaşma.

Bir kural var ise üyelerde, moderatörlerde bu kurallara uymak zorundadır! 5 kez hatalı işlem yapıyorsunuz, her seferinde silinme nedeni size PM geliyor ancak her seferinde aynı hataya devam ediyorsunuz.

Şahsi olarak da yazabileceğim 1.000 kelimelik bir makale çıkar ancak buna gerek yok. Kurallar gereği sizi 1 ay uzaklaştırıyorum. Umarım bu süre içerisinde forum kültürüne dair bilgiler edinirsiniz.