Ne saçmalaması? ben 20.000 tl dolandırmamla ilgili şikayet konusu açmıştım kişiye de ulaştım yetki atın çözelim falan diyor tekrar yazdım kendisine fakat cevap yok.
Şikayetim var kategorisine açtım şikayeti ve konum silindi. Daha önceki konu hakkınızda ne bilginiz ne fikriniz var işinize bakın lütfen.
yetkili kişi silinen konulara bakabilir. Lütfen yorum yapmak için yorum yapmayın at gözlüğünüzü çıkarın. Bu paralara siz dolandırılsanız kafayı yerdiniz empatiyi bu şekilde yapın.
Admin sana nasıl bir açıklama yapsın? Senin dolandırılmandan
@Admin;'e ne? Moderatörlere ne? Adamların şikayet konularına bakmak, sana yardımcı olmak gibi bir zorunluluğu yok. Görev tanımlarında yok bu. Usulüne uygun şikayet konusu açarsan yine de yardımcı olmak için şikayetlere bakıyorlar.
Facebook'ta, Twitter'da vs. ticaret yaptığın zaman o mecraların sahibini sorumlu tutamıyorsan burada dolandırılınca da R10'un sahibini ya da yönetimini suçlayamazsın. Ticareti yönetimle yapmadın. R10'da henüz bir GET sistemi yok, dolayısıyla kim dolandırdıysa suçlu o. Yönetimin mesuliyeti olamaz.
Doğru bölüme konu açmazsan; bu forumun bir düzeni var. Elbette ki silinecek konu.