Başka marketlerde de oluyor benim son günlerde birkaç kez farklı marketlerde başıma geldi o yüzden alışveriş bitince hemen çıkmıyor kasa başında tek tek ürün ve fişteki fiyatıyla kontrol yapıyorum. Her seferinde bunlar etikette farklı fişte fazla fiyatlı diye itiraz ettiğimde, kasiyerlerde ilgisiz bir tavır oluyor kasadaki fiyat esastır diye kestirip atıyorlar ve alacaksanız almanızı almayacaksanız vazgeçip gitmenizi bekliyorlar bundan sonrası benim Tüketici haklarından başlayarak alenen kazıklanmaya çalıştığım ve marketlerin alacağı cezalara kadar detaylı konulardan bahsettiğim çıngar çıkarma sahnelerim başlıyor Özellikle kasada kuyruk varsa herkes tek tek ürün fiyatlarını kontrol etmeye başlıyor, sonrası ben etiketteki fiyat neyse onu ödeyip (Olması gerektiği şekilde) marketten çıkıyorum. Para kolay kazanılmıyor, o farklar ay sonunda toplanırsa hele ki bir kaç aylık toplanırsa gayet de ciddi rakamlar çıkıyor ortaya ama markette bir ürünü 5-10-20 TL. hatta 2 TL. eksik fiyata almak istediğimizde kimse bize vermiyor bunu düşünün.