Hemen benden bir sonraki mesajı yazan
@KraLL54; üstadın YouTube kanalı çok verimli bu konuda. Gerek site içi SEO'yla ilgili gerekse içerik odaklı gerçek SEO uyumluluğuyla ilintili kapsamlı videoları mevcut. İzlemeniz ufkunuzu açacaktır. Ancak özellikle yabancı SEO kaynaklarını ve otoriter diyebileceğimiz SEO sitelerinin dokümantasyonunu da takip etmelisiniz.
SEO'da günceli yakalayabilmek de çok önemli. Mesela ben bir süre takip etmedim. Schema konusunun önem kazandığını vs. daha yeni geçen aylarda öğreniyorum. Bir nevi hukuk gibi görüyorum, takip etmezseniz mevzuat değişikliklerini yakalayamıyorsunuz.
Öncelikle örneginiz bu işi özetledi sanırım.
@KraLL54; hocamızın kanalına hemen abone oldum. Tüm SEO videolarını pür dikkat dinleyeceğim. Yabancı kaynakları sanırım zaman içerisinde karşıma çıkmaya başlayacaktır diye tahmin ediyorum

şimdilik özellikle takip ettiğim alanlar otoriter siteleri incelemek. Kendi aralarında ki benzerlikleri çıkarmaya çalışıyorum. Bakalım araştırmalarımı tam anlamıyla tamamladığımda ilk web sitemi yayına almaya bakacağım, bu kadar bilgi ve yönlendirme için size tekrar teşekkür ederim.