Hocam tavsiye olarak görmeyin ancak, kullanan arkadaşlarımın çoğu hissiz yaptığını söylüyor. iyileştirmeye yönelik değil de sizi tepkisiz kılıyor. Kendiniz gibi olmamaktan daha mı iyi acaba diye düşünmek lazım
Ben psikiyatriste aşırı gergin olduğum zamanlar oluyor demiştim, amacımız seni hissizleştirmek değil tedavi etmek demişti ve gerçekten de öyle oldu

Bir ara ağır panik atak geçirmiştim sonrasında anksiyete bozukluğu tanısı konmuştu, antidepresan bile denilmeyecek 15mg ilaçla 1.5 yıl geçirdim sonrasında bıraktım. İlaç sizi dolaylı yollardan tedavi eder, kafanızdaki olayları yatıştırmanıza yardımcı olur bu sayede hayatınız yoluna girmeye başlar tren rayına oturduktan sonra ilaca veda edilir. Kullanmaktan çekinmeyin, bilmeniz gereken en önemli şey psikiyatri tanınızın ileride uzmanlık polislik gibi mesleklerde önünüze engel olarak çıkacağıdır. Bazılarında belirli şartlar karşılanıyorsa göz ardı ediliyor ancak uzman çavuş gibi mesleklerde ömrünüz boyunca görev alamazsınız, konulan tanıların neredeyse hepsi engel oluşturuyor.