Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum fakat bu insanlar bizzat belediye başkanının seçip yerleştirdiği insanlar, dolayısıyla söylenenler de partisini bağlıyor. Bulunduğu makam düşük bir makam değil. Bahsettiğiniz örnekler çok mide bulandırıcı ve bunun yanında hiçbir şey zaten. Ben iktidar neyse muhaleletin de aynı nane olduğunu gördüğüm ve düşündüğüm için öyle bir yorum yaptım. Benim yorumlarımı okumadan geçebilirsiniz kendimce içimden geleni yazıyorum.
Okumadan geçerim vs. diye bir şey söylemedim, hee okumamı istemiyorsanız o zaman ya siz engellersiniz ya ben engellerim o şekilde çözeriz işi isteğiniz bu ise ki ben ima bile etmeden böyle bir şey yazdığınız için söylüyorum. Muhalefetin eleştirilecek çok fazla eksisi var zaten bence, dokunulmazlığın kaldırılmasına evet denmesi bile başlı başına en büyük hatalar listesinedir ayrıca zamanında birilerine vekillik yolu açılmasaydı ve Siirt seçimlerinin yıllar önce yenilendiği hadise olmasaydı ülke şimdi bu halde olmazdı. Ben eleştirilecek onca şey varken sıra buradan sonuçta rütbesi ne olursa olsun bir memurun sözünden yola çıkılıp oraya ulaşılarak eleştirilmesini gereksiz bulduğumu tekrarlıyorum. Raif Mermutlu eskiden iktidar partisinde görev yapıyordu, Belediye içinde kıdemli ve değişik görevlerde hizmet vermiş, zaten bulunduğu departman olan İSKİ içinde 4-5 farklı müdürlük görevinde bulunmuş ve yanılmıyorsam üstü istifa edince yerine gelen yardımcısı yani direk olarak muhalefetin içinde yetişmiş ve tepeden inme bu göreve gelmiş biri değil, ne yaptığı kimin adına yaptığı beni ilgilendirmiyor, sadece doğrudan muhalif biri olmadığını ve ibb içinde 2 yıldır olmadığını, 1994 yılından beri İski de olduğunu söylemeye çalışıyorum. Ayrıca bir İstanbullu olarak asla şebeke suyunun içilmesini önermem, kendisinin bu konuda attığı tweet son derece yanlıştır, çay kahve için su ısıttığınızda bile cattle veya çaydanlık dibinde çok kısa sürede bir kireç tabakası oluşur, ee haliyle bu tabakayı gören kimse bu suyu içmek istemez. Muhtemelen ekonomi kötü diye insanlara damacana sudan tasarruf edebilmeleri için atılmış bir tweet ama kesinlikle içilebilecek bir su olmadığını gözlerimle gördüğüm için hata yaptığını söylüyorum.