Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İktidar ve muhalefet el ele milletin aklıyla dalga geçiyorlar. Halk bu kadar küçük düşürülmemişti.
Çok merak ediyorum, bir Belediye personelinin tweetini görüp size bu yorumu yazdıran şey neydi? Seni severim, yorumlarını sık sık görüyorum okumak için zaman ayırıyorum ama bu yorumunu anlamnlandıramadım. Birde şöyle bir çifte standart var, muhalefet partilerine herhangi bir şekilde gidip üye olmuş milyonlarca insandan herhangi biri bir suça karıştığı zaman işte x partisinin sapıklığı, eğer hırsızlık gibi bir suça karıştıysa işte x partisinin hırsızlığı tescillendi başlığını görüyoruz, bir muhalefet partisi üyesi birine çok güzelsiniz diye mesaj atınca işte bir kez daha tacizci x partisi ifşalandı diye haber oluyor ama muhalefetten birisi pudra şekeri bile çekse suçun bireyselliği ilkesini geçtim, ceza bile almıyor işte bunu anlamıyorum. Küçük bir iktidar partisinin ilçe başkanı zihinsel engelli bir erkek garsona tecavüzden tutuklandı ama kimse o parti hakkında tacizci parti tecavüzcü parti diye yazamadı, haber dahi olmadı. Sizin yorumunuzun dışında soruyorum, neden böyle bir çifte standart var? Herhangi bir muhalefet partisi ile herhangi bir şekilde en ufak ilgili olan bir kişi bir suça karışsa veya utanç verici bir olaya karışsa kendi partisi de değil, tüm muhalefete sövüyorlar da karşı tarafta bir mafya milletin milyarlarca dolarlık malına çökünce bile üzeri neden kapatılıyor? Haber olmuyor? Savcının karşısına bile oturmuyor, neden, neden, neden? Ne yaparsak yapalım başımıza bir şey gelmemesi için gidip malum partilere mi üye olalım? Bu çifte standarttan sıkıldım artık, ikinci değil üçüncü sınıf muamelesi görmekten bıktım. X partili bir vekil mayına basıp ölen bir vatandaşın abisi ile tartışıp küfür ediyor, günlerce haftalarca sanki mensubu olduğu tüm partilileri küfür etmiş gibi topluca kıyıma uğruyorlar. Lafa gelince suçun bireyselliği, muhalefete gelince biri bir şey desin hepsini aynı çuvala dolduralım peşindeler. Bir ibb çalışanı yere tükürse suçlusu o ilin büyükşehir belediye başkanının mensubu olduğu partinin bulunduğu ittifak mı suçlu olmuş oluyor, bunu anlamlandıramıyorum, mantığım almıyor.