gerçekten benim personelimin maliyet hesabını, sattığım ürünün ne kadara satıldığını, daha doğrusu kurdan dolayı satılmadığını, personelin bırak 6 bin lirayı, 600 lirasını çıkaramadığını nasıl anladın? arkadaşının işleri yolunda diye bizimki de mi yolunda? kasım kampanyalarından sonra zaten grafiklerde düşüş oldu. ben en büyük geliri elde ettiğim altın satış projesinde en çok zararı ettim. altının gramı şuan 1030 tl civarında seyrediyor. personel günlük parasını çıkaramıyor şuan. işçinin hakkını savunuyormuş. ben bunca zaman onca insana istihdam sağladım ve bundan çok mutluyum. ayrıca gururluyum. en azından eşinin dostunun arkadaşının muhasebesini gelip burada başkalarının muhasebesi ile aynı zannedenlerden değilim. sanki işveren işçinin kazancına göz diktiği için işten çıkarıyor. madem öyle, benim personelimin maaşını senin şu arkadaşın ödesin? ne dersin? ben de satışlar yoluna girince size ödeyeyim. pandemide bir tane işçi çıkarmamış, eksiksiz ve destek almadan ödeme yapmaya devam eden biri ile konuştuğunuzun farkında değilsiniz. bu da sizi bilmediği konular hakkında yorum yapan biri yapıyor. teklifim geçerli bu arada, benim personelimin maaşını siz ödeyin. size iş gücü sağlayalım. malum altının gramı 1000 lira olunca personeli çalıştırmayan, işten çıkaran benim çünkü. kaldı ki birini dahi çıkarmadım kara kara düşünüyorum bu insanları elimde nasıl tutarım diye. çok şükür ki onlar da sizin gibi cahilce yorum yapmıyor. biliyor ekonominin ilk başta bana zarar verdiğini. aşacağız bunları, diğer projelerden finanse edeceğiz bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. fakat birileri çıkıp burada işverenine böyle densizce cümleler kurunca ben konudan uzak kalamadım. maaş alanlar maaş verenlere öfkesini kusmaya devam etsin. günün sonunda herkes layığını bulur.

arkadaşı keyfine adam çalıştırmıyormuş. biz keyfimize çalıştırıyoruz. kırk yaşına gelmişiz ticareti forumdan öğrenen insanlardan muhasebe dersi alıyoruz. ne günlere kaldık.
Mücahit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6bin maaliyeti olan en az 10bin kazandırıyor hocam merak etmeyin. Ben ve çevremde işverenler çokça var. Hatta geçen birisi ile konuştum o bendende beter çıktı Kazandırıyor ki çalıştırıyorum keyfime adam çalıştırmıyorum dedi. İşçinin emeğini verdiğinde bir şekilde yürüyor demek ki. Ekonomik kriz sadece işverene vurmuyor. Biraz objektif düşünmek gerek. Yukarıda birisi çok güzel yorum yapmış. Hammaddeye zam geldiğinde işi mi bırakıyoruz? Fiyatı o oranda güncelleyip bir şekilde devam etmek zorundayız.

Zor bela ev geçindirmeye çalışan emekçilerin üç beş kuruşuna göz dikmemek lazım.