Turkcelle olan borcum nedeniyle ailemdeki neredeyse tüm akrabalarım aranmış her ne kadar avukat ve yanındaki çalışanlar red etsede borcum olduğu söylenmiş. Ayriyetten bugün babamı arayarak icra geleceğini söylemişler. Avukat ve yanındaki kadın sesli şeytanlar ile görüştüğümde bana seslerini yükselterek biz bişey söylemedik ıvır zıvır ispatlayın gibi söylemlerde bulundular. Bilgisi olan arkadaşlar sizce Nası bir yol izlemeliyim ?
2020 Yılıydı sanırım hocam. Yurtdışında olmam nedeniyle hesabımda para kalmadığı için xxx şirkete ödeme geçememişim ve bende takipçisi olmadığımdan dolayı icralık olmuşum. Gerçi kendi suçum borcumu takip etmeme ama konu şu ki , İcra konusuyla alakalı benim tüm aile fertlerine mesaj atmışlar. + Amcamı vs aramışlar şu kişinin size borcu vs var gibisinden. Yahu tamam boçluyum icra işlemi başlatmışsın tamam da sen gidip benim tüm sülaleme mesaj atmışsın ve 3 .Derece akrabalarımı aramışsın. Benim tersim döndü. Peki ne yaptım ?
Yurt dışından dönüş yaptım ve adalet bakanlığına suç duyurusunda bulundum. Avukatı ayrıca baroya şikayet ettim . Sms kanıtları arama listesini vs hepsini paylaştım. Baroya şikayet etmemle normalde müşteri temsilcileriyle muhattab oluyordum şirketin kendi sahibi avukatı yana döne beri aramaya başladı

. Borçla ilgili yardımcı oldu uzlaşmış olduk .